Akcija

Vrhunska klima PANASONIC, model NZ35YKE

  • NORDIC model, ogrevanje do -25˘C
  • deluje do 7,4 kW ogrevalne moči
  • akcijska cena z montažo 1.250,00€ (9,5% DDV vključen)
  • akcija velja do konca maja oz. do odprodaje zalog

* v ceno montaže je vključena montaža notranje in zunanje enote v pritličju do višine 4 m, en preboj skozi opečni zid do 50 cm, izdelava plinske in elektro instalacije med enotama do 5 m, priklop na obstoječo električno napeljavo ob klima napravi, izvedba odvoda kondenza iz notranje in zunanje enote na osnovi prostega padca do 5m v pripravljen odtok ali žleb, zidni nosilec zunanje enote, drobni montažni material in zagon, oddaljenost do 20km od sedeža podjetja

Ali se strinjate z shranjevanjem podatkov (GDPR)?

12 + 9 =

Plačilo na obroke

1stavno

Pri nas v podjetju vam želimo omogočiti čim bolj enostaven način plačevanja. Zato smo se odločili sodelovati s sistemom 1Stavno, ki vam omogoča enostavno in hitro plačevanje na obroke.

Kako deluje?

  1. Naložite predračun: Preprosto naložite prejeti predračun na aplikacijo 1Stavno.
  2. Odobritev: Po naložitvi predračuna vas bo sistem 1Stavno samodejno preveril glede na vašo kreditno sposobnost. Če ste kreditno sposobni, bo vaš predračun odobren v najkrajšem možnem času.
  3. Plačilo na 0broke: Lahko izberete možnost plačila na obroke, ki vam najbolj ustreza. S tem se vam odpre možnost, da plačilo razdelite na več obrokov, kar vam omogoča boljšo prilagodljivost pri financiranju.

Zakaj izbrati plačilo na obroke preko sistema 1Stavno?

  • Hitra in enostavna odobritev: Brez dolgih čakalnih dob in zapletenih postopkov. Sistem 1Stavno vam omogoča hitro odobritev predračuna.
  • Prilagodljivost: Plačilo na obroke vam omogoča, da si prilagodite plačilne pogoje vašim finančnim zmožnostim in potrebam.
  • Varnost in zanesljivost: Sistem 1Stavno zagotavlja visoke standarde varnosti in zanesljivosti pri spletnih plačilih.