o nas

Dobrodošli v podjetju Šilc do.o., vašem partnerju za vrhunske rešitve na področju klimatizacije, prezračevanja, toplotnih črpalk in fotovoltaike. Z več kot tridesetletnimi izkušnjami smo postali sinonim za kakovost, zanesljivost in strokovnost.

Zgodovina našega podjetja seže v leto 1994, ko je bilo ustanovljeno podjetje ŠILC trade d.o.o. Kot pionirji na področju elektro del in montaže klimatskih naprav smo si hitro pridobili zaupanje strank. Leta 2001 smo se odločili za samostojno pot. Od takrat naprej smo nadgradili svoje storitve ter postali vodilni ponudnik celovitih rešitev na enem mestu.

Naše storitve zajemajo:

Klimatizacija objektov: Z vrhunskimi klimatskimi sistemi zagotavljamo udobno in zdravo klimo v vaših prostorih, ne glede na velikost ali namen objekta.

Prezračevanje: Skrbimo za optimalno prezračevanje prostorov, ki je ključno za zdravje in udobje bivanja ali delovanja v objektu.

Vgradnja toplotnih črpalk: S sodobnimi in energetsko učinkovitimi toplotnimi črpalkami poskrbimo za učinkovito ogrevanje in hlajenje vašega doma ali poslovnega prostora.

Fotovoltaični sistemi: Z našimi fotovoltaičnimi sistemi omogočamo trajnostno proizvodnjo električne energije, kar pripomore k zmanjšanju ogljičnega odtisa in nižjim stroškom energije.

Pri svojem delu uporabljamo le najnovejšo tehnologijo in vrhunske materiale, kar nam omogoča, da zagotavljamo najvišjo kakovost in trajnostnost naših rešitev.

Smo podjetje z ekipo 8 izkušenih monterjev in vodstvom, ki s svojimi bogatimi izkušnjami skrbi za nemoteno ter kakovostno izvajanje del.

Pri vsakem projektu se potrudimo, da strankam strokovno svetujemo na podlagi opravljenih ogledov na terenu ter skupaj najdemo najboljšo možno rešitev.

Kakovostno opremo namestimo v skladu z zahtevami proizvajalcev in seveda naših naročnikov.

Pri Šilc d.o.o se zavedamo, da je kakovosten servis in vzdrževanje ključnega pomena za dolgoročno zadovoljstvo naših strank. Ne gre le za izdelek ali storitev, ki jo ponujamo, temveč tudi za odnos, ki ga vzpostavimo s strankami od prvega stika naprej.

Naša predanost strankam se kaže skozi vsako fazo sodelovanja. Ne glede na to, ali gre za svetovanje, nakup ali kasnejšo podporo, smo tu, da zagotovimo izkušnjo, ki presega pričakovanja.

Naš cilj je ustvariti dolgoročne vezi z našimi strankami, ki temeljijo na zaupanju, strokovnosti in zanesljivosti.

Poleg kakovostnih izdelkov in storitev ponujamo tudi celovito podporo in vzdrževanje. Razumemo, da se lahko potrebe in izzivi naših strank spreminjajo, zato smo tu, da zagotovimo prilagodljive in učinkovite rešitve skozi celoten življenjski cikel izdelka ali storitve.

Ne glede na to, ali gre za popravilo, vzdrževanje ali nadgradnjo, lahko zaupate, da bo naša ekipa izkušenih strokovnjakov poskrbela za vaše potrebe. Zavezani smo k zagotavljanju najvišje ravni storitev in kakovosti, ki presegajo vaša pričakovanja.

Vaše zadovoljstvo je naša največja nagrada, zato si bomo še naprej prizadevali zagotavljati izjemno izkušnjo za vsako stranko, ki zaupa v naše storitve.