Fotovoltaika

Sončne elektrarne so ena najbolj varnih in zanesljivih naložb, pri kateri imata energijski izkoristek in dolgoročno delovanje veliko večji vpliv na donosnost sončnih elektrarn kot začetni stroški investicije. Hitro povračilo naložbe in stopnja donosnosti sončnih elektrarn sta odvisna od natančnega načrtovanja in gradnje z materiali vrhunske kakovosti, ki morajo zagotavljati dolgoletno in zanesljivo delovanje sončnega sistema.

Naše podjetje je pooblaščeni partner podjetja BISOL, ki je eno vodilnih podjetij na področju fotovoltaike. BISOL-ovi fotonapetostni moduli ter lastna strokovna ekipa predstavljajo zagotovilo za izgradnjo sončnih elektrarn z najvišjim energijskim izplenom.

 

 

SONČNA ELEKTRARNA NA KLJUČ

Sončne elektrarne

Za izgradnjo sončne elektrarne vam zagotavljamo celovito rešitev na enem mestu in vam postavimo sončno elektrarno na ključ.

To obsega celoten postopek od prvega do zadnjega koraka:

  • Pripravimo vam izračune in idejno zasnovo (lokacija panelov, izračun postavitve, meritve, kje je najboljša osončenost, kombinacije za čim boljši izkoristek);
  • dobavimo fotonapetostne module BISOL, razsmernike in konstrukcijo,
  • poskrbimo za celoten montažni material ter izvedemo montažo,
  • uredimo tudi celotno projektno dokumentacijo.

 

 

Postanite samooskrbni v kombinaciji

z toplotno črpalko

Samooskrbne sončne elektrarne so investicija v prihodnost in vam v manj kot 8 letih prinesejo skoraj popolno neodvisnost praktično brez stroškov. Odlično so namreč v kombinaciji s toplotno črpalko, saj pokrijejo vse stroške toplotne črpalke.

 

 

SUBVENCIJA EKO SKLADA

Nudimo vam strokovno pomoč pri izvedbi celotnega postopka pridobitve subvencije. Po pooblastilu v vašem imenu pridobimo vsa potrebna soglasja in dovoljenja za postavitev samooskrbne sončne elektrarne, pripravimo vloge za prevzem elektrarne ter vam v vseh fazah pomagamo hitro in učinkovito izpeljati postopek.